Helyi termékek Városfalváról


Vissza a városfalva.ro főoldalra

Termékek    

Cérnametélt
VászonszatyorMi ez?

Tárolási és
feldolgozási
tanácsok

A friss termékek rendelése átmenetileg szünetel!

Ezen az oldalon a szezonnak megfelelő, kitűnő minőségű és friss termékek listája található. Egyesületünk a helyi gazdákat szeretné felkarolni azáltal, hogy közvetít köztük és a városon élő vásárlók között. Ez a szolgáltatás elsősorban Udvarhelyen élőknek szól, akiknek fontos a jó minőségű élelmiszer, akik támogatni szeretnék a helyi termelőket és a fenntartható, környezetbarát gazdálkodást, és nem utolsó sorban meg szeretnék spórolni a csomagolási- és szállítási költségeket illetve a polcdíjakat.

Hogy működik?

A termékek listája a bal oldali menüben található. Ha egy termék nevére kattint, megjelenik az ár és egyéb hasznos információ. A Hozzáadom gombra kattintva hozzáadhatja a rendelési listához a terméket a választott mennyiségben (a lista később bármikor módosítható). Az árakat a piaci árak változását követve frissítjük és garantáljuk, hogy az oldalon feltüntetett áraknál soha nem kell többet fizetni.

Ha a rendeléslista teljes, töltse ki a megrendelőlapot, majd kattintson a Megrendelem gombra. Miután leadja rendelését, e-mailben küldünk egy tájékoztatást. Amennyiben szükséges felvesszük telefonon a kapcsolatot önnel, hogy egyeztessük a rendelés részleteit. A termékekből rendelhet telefonon is a 0745157884 telefonszámon, vagy emailben a varosfalva@gmail.com címen. A termelők a bevételekből támogatják egyesületünket. Célkitűzéseinkről és tevékenységünkről itt olvashat.

További információkért a varosfalva@gmail.com címre írhat.